Manager: Parolă: Intră Parolă uitată
MANUALUL JOCULUI

Introducere Clubul tău Jucători Competiții
Tactici Facilități Finanțe Licitații

CLUBUL TĂU

       Pe pagina Clubului se regăsesc câteva detalii definitorii pentru clubul condus de către tine: numele clubului și al managerului, regiunea de origine și campionatul din care face parte. Tot pe această pagină apare echipamentul echipei și sponsorii. Culorile echipamentului pot fi schimbate ușor, printr-un simplu click pe tricou, respectiv, șort. Sponsorii reprezintă probabil cea mai importantă și sigură sursă de venit a clubului, contractele de sponsorizare putând fi semnate accesând pagina Finanțe.

       La Stadion, apar numărul de locuri al stadionului pe care echipa își desfășoară meciurile de acasă, și starea gazonului. Starea gazonului depinde de condițiile meteo din județ, și influențează în mod negativ jocul creativ al echipelor în cazul în care are o valoare foarte scăzută. Mai jos, poate fi accesat Magazinul Clubului, locul în care suporterii își pot achiziționa, zi de zi, materiale produse de club (fulare, tricouri, reviste, etc.).

       Numărul suporterilor clubului pornește de la 5000, și în funcție de rezultatele echipei, Duminică seara se alătură sau pleacă un număr maxim de 50 suporteri. Moralul acestora se raportează strict la rezultatele echipei. Cu cât este mai ridicat moralul suporterilor și numărul lor, cu atât prezența la stadion va fi mai mare. De asemenea, prezența la stadion este influențată și de condițiile meteo din ziua disputării meciului.

       Pe pagina aceasta mai pot fi observate numărul de credite și punctele de antrenament de care dispune clubul în prezent. Fără credite și fără puncte de antrenament, clubul nu va putea crește în valoare.

       Membrii PREMIUM beneficiază pe această pagină de un Motto și un Logo personalizat al clubului.

ROManager.org by Redboy © 2016 | Ora curentă: